IniciNoticiesCultura31 Fam, La Banda del Coche Rojo, DJ Sendo, Koers i tribut...

31 Fam, La Banda del Coche Rojo, DJ Sendo, Koers i tribut a Queen: els principals caps de cartell de les barraques de Tordera

Les barraques comencen el dissabte 20 d’agost. La festa començarà a les 23:00h de la nit amb 31 FAM.

L’Ajuntament de Tordera, a través de la regidoria de festes i joventut, ha fet públic el cartell de concerts durant les barraques de Tordera 2022. Entre el 20 i 23 d’agost s’espera 4 dies de barraques al Parc Prudenci Bertrana. L’objectiu és repetir el format d’aquests últims anys però sense reserva prèvia.

El regidor de Festes, Pau Megias, explica com s’estructurarà i quant duraran els concerts.

Pau barraques

“Exceptuant una nit, s’acabarà a les 5 de la matinada”

Les barraques comencen el dissabte 20 d’agost. La festa començarà a les 23:00h de la nit amb 31 FAM. Un grup de música urbana que va ser l’escollit en l’enquesta de participació de Festa Major. El seguiran el grup de versions “La banda del coche rojo” i tancarà la nit la DJ Nàtura. La regidora de joventut, Bàrbara Vergés, explica la intenció d’aquestes barraques.

Barbara barraques

“La idea és portar varietat, diversitat per tots els estils”

Segona nit la de diumenge. A les 23:00h començarà el grup català “Koers”. Versions a càrrec de Wasa Corporation i acabarà Johnny Folker, que és el grup local torderenc que participarà de la Festa Major.

Dilluns 22 d’agost nit dedicada als amys 80. “Momo, Tribut a Queen” obrirà la celebració que seguirà “Los 80 principales”, també al Parc Prudenci Bertrana. L’última nit serà dimarts 23 amb els grups “La Tropical”, “La senyora tomasa” i el torderenc DJ Sendo.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES