IniciNoticiesEsportsLa Penya Barcelonista de Tordera recupera els desplaçaments amb autocar al Camp...

La Penya Barcelonista de Tordera recupera els desplaçaments amb autocar al Camp Nou

L’entitat torderenca i els socis han fet un gran esforç per no perdre aquest servei portat a terme durant 23 anys

La pandèmia va obligar a aturar els desplaçaments per anar a veure els partits del barça al Camp Nou. Ara, la Penya Barcelonista de Tordera ha pogut tornar a organitzar el bus gràcies a l’aportació econòmica de l’entitat, una part dels socis i l’empresa d’autocars. En Lluis Agell, president de la Penya, explica que com a màxim responsable de l’entitat havia de fer el possible per recuperar aquest servei.

Lluís Agell 1

era conscient de que s’havia perdut, però son 23 anys d’autocar i em sabia greu tirar la tovallola

Aquest dissabte 13 d’agost sortirà a les 18:30h el primer bus pel partit Barça-Rayo de la primera jornada de lliga. El bus realitzarà 3 parades abans d’anar cap al Camp Nou: Sant Pere, plaça Concòrdia i plaça Lluís Companys.

El preu del bus és de 15 euros per socis i 20 euros per no socis. Enguany, aquest preu serà igual pels 19 partits de lliga i pels 2 o 3 millors partits de Copa del Rei o Champions. Ho explica en Lluis Agell.

Lluís Agell 2

La Penya Barcelonista es troba al local social del costat del pavelló Parroquial per tot aquell que estigui interessat es pugui fer soci de l’entitat. Actualment, conformen la Penya 137 socis.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES