IniciNoticiesSocietatTerra Brava recupera la Festa Major aquest 13 d’agost

Terra Brava recupera la Festa Major aquest 13 d’agost

La festa comença a les 9:00h del matí amb un campionat de dòmino i petanca. A les 10:00h començarà el campionat de futbol així com els jocs infantils.

L’Associació Cultural Terra del Vent i l’Associació Terra Brava s’han unit, aquest any, per preparar la Festa Major de Terra Brava. S’han posat d’acord per organitzar tot un dia ple d’activitats que es concentra aquest dissabte 13 d’agost.

La tresorera de L’Associació Cultural Terra del Vent, Juanita Ayala, anima a tothom a participar-hi.

FM Terra Brava 1

La festa comença a les 9:00h del matí amb un campionat de dòmino i petanca. A les 10:00h començarà el campionat de futbol així com els jocs infantils. A partir de les 12:00h festa de l’espuma i guerra de pistoles d’aigua per refrescar-se. A partir de les 16:00h, dinar de germanor. Un moment de descans on la gent podrà portar el seu propi menjar per conversar entre veïns tranquil·lament.

Ja a les 17:00h de la tarda, més festa d’aigua pels infants. A les 18:00h, jocs de cucanya i pinyates. A partir de les 19:00h actuació infantil alhora que començarà una carrera de bicis lenta. Tomàs Ortega, president de l’Associació Cultural Terra dels Vents, explica de què tracta.

FM Terra Brava 2

A partir de les 20:00h premi al pentinat més original. De fet, hi haurà premis per la majoria de concursos infantils. A les 22:00h de la nit, sopar i fi de festa amb música a càrrec del DJ Pasky. Feia dos anys que no es podia celebrar degut a la pandèmia. De fet, aquest any preveuen que puguin recuperar les tradicionals activitats durant tot l’any.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES