IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament de Tordera demana rapidesa a Endesa per poder enderrocar els...

L’Ajuntament de Tordera demana rapidesa a Endesa per poder enderrocar els pisos blaus

La degradació d’aquest edifici ha anat empitjorant. Per això s’ha demanat poder acabar els tràmits per començar l’enderroc

L’Ajuntament de Tordera ha demanat a l’empresa de subministrament elèctric, Endesa, que agilitzi els tràmits oberts per tal de poder enderrocar els pisos blaus. Es tracta d’uns edificis que es troben a Sant Andreu, davant la Llar d’Infants Petits Vedruna.

Aquests habitatges fa temps que es troben deshabitats. El consistori torderenc va començar-ne els tràmits fa anys però mai s’ha pogut acabar per culpa d’Endesa. I és que allà s’hi troba una estació transformadora que abasteix a gran part del veïnat. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica que s’ha reunit amb l’empresa elèctrica per trobar solucions urgents.

Pisos blaus 1

“L’empresa propietària ja va entrar, fa mesos, a l’Ajuntament la llicència d’enderroc. Hem insistit molt”

La degradació d’aquest edifici ha anat empitjorant. Per això s’ha demanat poder acabar els tràmits per començar l’enderroc. Un procediment que, ara mateix, es troba centrada en Endesa. Tal com afirma l’alcalde, l’empresa ja ha trobat lloc per al trasllat de l’estació transformadora però, ara per ara, l’empresa no té en marxa cap trasllat.

Pisos blaus 2

Joan Carles Garcia es va reunir amb Endesa a principi de juny per abordar aquest tema. A més, el batlle també va demanar accions per acabar amb el consum elèctric il·legal dels habitatges referent a les plantacions de marihuana i okupacions.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES