IniciNoticiesEsportsPas endavant del TKD+Tordera a nivell esportiu i com a club en...

Pas endavant del TKD+Tordera a nivell esportiu i com a club en aquest últim any

Any rodó del TKD+Tordera aquest curs 21/22. A nivell esportiu, el club ha obtingut resultats molt bons en les competicions que han disputat, arribant a proclamar-se 5 vegades campions de Catalunya. El nombre de competidors ha crescut, i per això, des del club han realitzat una ampliació de les instal·lacions per poder acollir a tots els alumnes i estar més còmodes. Ho explica l’Oscar Pavón, director i professor del TKD+Tordera.

Oscar Pavón 1

El mateix Pavón manifesta la voluntat de voler fer un pas més. Des de la creació del club l’any 2018 un dels objectius ha sigut consolidar el taekwondo a Tordera, un objectiu que continua sent la prioritat. A més, la nova temporada es presenta amb novetats.

Oscar Pavón 2

Quan comenci la temporada el TKD+Tordera té la intenció de provar per primera vegada un campionat internacional amb la Paula Gómez i l’Hector Pavón. També marcat al calendari està el campionat d’Espanya que se celebra al desembre. Ho detalla l’Oscar Pavon.

Oscar Pavón 3

La Paula, actualment campiona de Catalunya, i l’Hector, són els dos joves que van obrint camí, i que actualment, són els referents pels més petits. Recordem, que encara queden places lliures per formar part del TKD+Tordera la temporada que ve, només us heu de posar en contacte a través de les xarxes socials del club.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES