Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesEsportsBalanç molt positiu del primer Radikal organitzat pel CFTordera

Balanç molt positiu del primer Radikal organitzat pel CFTordera

El Radikal ha arribat per quedar-se. El camp municipal d’esports del Club Futbol Tordera ha acollit durant tres setmanes un campus de tecnificació esportiva intensa per a la millora i l’aprenentatge més tècnic del futbol dirigit a jugadors base que tinguin entre 6 i 14 anys. En Sergi Torres, preparador físic, conjuntament amb l’Aniol, entrenador, i l’Albert, professor, han portat a terme dues hores i mitja d’entrenament. Un entrenament que s’ha basat en la força, la resistència i la coordinació. El coordinador esportiu de futbol 11 del CFTordera, Jose Cáceres, compartia l’objectiu principal del Radikal.

Jose Cáceres Radikal 1

Aquesta primera edició del Radikal ha aplegat uns 25 nens per setmana de Tordera però també de pobles del voltant que han vingut al nostre municipi per aprendre aspectes més tècnics del futbol. Per aquest motiu, en Jose Cáceres valora molt positivament l’experiència viscuda i manifesta la voluntat de donar continuïtat al projecte.

Jose Cáceres Radikal 2

Abans de Nadal el Radikal tornarà al camp municipal d’esports amb més novetats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES