Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesCulturaÈxit de participació als actes de la revetlla de Sant Joan a...

Èxit de participació als actes de la revetlla de Sant Joan a Tordera

Tordera ha celebrat la revetlla de Sant Joan com a municipi referent amb dos actes amb èxit de participació. A nivell d’incidents, destaca un cotxe que va bolcar a Sant Andreu.

Per una banda, l’Associació Sardanista La Nostra Dansa va celebrar, com és tradicional, l’arribada de la Flama del Canigó a Tordera. Un acte institucional i una audició de sardanes va omplir la Plaça de l’Església amb desenes de persones. És un dels actes més tradicionals i que, després de la pandèmia, s’ha recuperat amb normalitat i bona participació. Amb espectacle inclòs, l’acte va transcórrer sense problemes.

Per altra banda, més de 2.000 persones van assistir a la primera edició del Festival Somriu de Tordera. Des de les 19:00h de la tarda i fins pràcticament les 6 del matí, Tordera va acollir un festival musical amb la participació dels grans grups musicals del moment com són Buhos, Els Catarres i Doctor Prats, a més del torderenc DJ Sendo. La regidora Barbara Vergés, parlava del benefici que va suposar per les entitats que disposaven d’una barra dins el festival.

Barbara Balanç Somriu

Unes activitats que van oferir una proposta d’entreteniment a Tordera per la tradicional revetlla de Sant Joan. Dos actes de referència que van aplegar una multitud de gent no només de Tordera, sinó provinent de poblacions veïnes. El 24 al matí, passades les 7, un cotxe va bolcar al Camí Mas Martí. El conductor, que va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia, tornava de treballar i va resultar ferit lleu d’una mà. Policia i serveis mèdics el van atendre al mateix lloc dels fets. Quant als actes del cap de setmana, també ha hagut una molt bona participació a la Festa Major de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí. Més d’una cinquantena de persones han assistit en cadascun dels actes que ha organitzat l’associació de veïns. Especial participació a la Missa a l’ermita de Sant Andreu, les havaneres o la sardinada popular.

ÚLTIMES NOTÍCIES