Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesMedi ambientCrema una zona de matolls de 50 metres quadrats ahir al voral...

Crema una zona de matolls de 50 metres quadrats ahir al voral de la BV5122 a la urbanització Niàgara Park

Gràcies a la col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció dels cossos de seguretat es va poder controlar i extingir pocs minuts

La Policia Local i els Bombers de la Generalitat van rebre ahir al voltant de les 18:30h  l’avís d’un incendi al voral de la BV5122 a la zona d’accés a la urbanització de Niàgara Park. Gràcies a la col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció dels cossos de seguretat es va poder controlar i extingir pocs minuts, només va afectar una zona de matolls de 50m2.

Van participar patrulles de la Policia Local de Tordera i Hostalric, Vigilants de la guàrdia de Fogars, dues dotacions dels Bombers i dues unitats ADF de Fogars i Hostalric. La Policia Local fa una crida a extremar la responsabilitat i precaució.

ÚLTIMES NOTÍCIES