Dilluns, 27 juny, 2022
IniciNoticiesSocietatEn marxa la campanya de seguretat “Passa-t’ho bé, no et cremis”

En marxa la campanya de seguretat “Passa-t’ho bé, no et cremis”

Des de ja fa uns dies, la Policia Local i Protecció civil estan repartint material informatiu als presidents/es de les diferents associacions de veïns de les urbanitzacions informant de la normativa vigent, mesures que cal complir i recomanacions per gaudir d’una revetlla segura tot respectant l’entorn natural.

Des de ja fa uns dies, la Policia Local i Protecció civil estan repartint material informatiu als presidents/es de les diferents associacions de veïns de les urbanitzacions informant de la normativa vigent, mesures que cal complir i recomanacions per gaudir d’una revetlla segura tot respectant l’entorn natural. S’estan instal·lant tot un seguit de cartells a les diferents entrades i zones del municipi alertant i demanant a la ciutadania que respecti la normativa vigent. A més, es demana responsabilitat per l’ús del material pirotècnic a zones properes al bosc davant del risc d’incendi, temperatures altes i sequedat que vivim. El regidor de seguretat i Protecció Civil, Rafa Delgado recorda que efectius de Policia Local i Protecció Civil estan activats per actuar davant qualsevol incidència,

Delgado Efectius

Els objectius de la campanya es basen en garantir la seguretat física dels menors i de les persones del seu voltant per evitar que es prengui mal pel mal ús dels petards, evitar danys a propietats públiques i privades i a d’altres béns immobles i afavorir la convivència entre la ciutadania tenint en compte terceres persones que per motius diversos (edat, malalties, feina, situacions personals) no poden gaudir de les revetlles. Per més informació es pot accedir a tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES