Dilluns, 27 juny, 2022
IniciNoticiesEducacióLa directora de l’escola La Roureda participa en una entrevista al diari...

La directora de l’escola La Roureda participa en una entrevista al diari ARA de balanç del curs 2021/2022

Sobre la sentència que fixa un 25% de castellà a l’escola, la directora del centre torderenc, Silvina Ballvé insisteix que no hi ha problema a l’escola i consideren que és un problema polític.

Ahir va acabar un dels cursos més complicats a les aules: la gestió del covid va causar estralls als centres després de Nadal, nou jornades de vaga en 3 mesos van encendre els claustres i la reacció a la sentència del 25% ha inquietat el col·lectiu docent. El diari Ara ahir ho va analitzar amb Joan Cumeras, director de l’Institut Santiago Sobrequés, de Girona, i Silvana Ballvé, directora de l’Escola la Roureda, a Tordera, i representants dels seus territoris a la junta permanent de directors.

En l’entrevista és recorda que el Parlament ha aprovat una llei del català per respondre a la sentència que fixa un 25% de castellà a l’escola, i aquesta llei diu que l’ús de les llengües s’ha de determinar per criteris pedagògics i en funció de la realitat de cada centre. La directora del centre torderenc, Silvana Ballvé insisteix que no hi ha problema amb l’idioma a l’escola i consideren que és un problema polític.

Silvana Ara

“No existeix aquest problema, tots opinem que és més un problema polític que té altres objectius, que el real”

L’entrevista la podeu recuperar en format text i vídeo en el següent enllaç: https://www.ara.cat/societat/educacio/docencia-esgotada_128_4410520.html?utm_medium=social&utm_campaign=echobox&utm_source=Twitter#Echobox=1655835639-1

ÚLTIMES NOTÍCIES