IniciNoticiesRegidoriesLa regidoria d'ensenyament tanca amb bon balanç el projecte riu 2022

La regidoria d’ensenyament tanca amb bon balanç el projecte riu 2022

Es tracta d’una acció educativa singular que es concreta en estades formatives a les empreses col·laboradors de Tordera, que els possibiliten una aproximació al món laboral de forma activa i positiva.

Coincidint amb el tram final del curs escolar, la Regidoria d’Ensenyament i el Servei de Psicologia Municipal han fet un bon balanç del funcionament un any més del projecte RIU.

Aquesta iniciativa, que es va iniciar al 2004, s’ha consolidat amb els anys com a una bon mètode per atendre la diversitat dels alumnes. El projecte RIU complementa la formació dels centre educatius de Secundària on els alumnes cursen l’ESO amb una acció educativa singular que es concreta en estades formatives a les empreses col·laboradors de Tordera, que els possibiliten una aproximació al món laboral de forma activa i positiva.

Tant el personal tècnic com el mateix regidor d’Ensenyament, Pau Megias, implicats en el projecte RIU, tornen agrair especialment la participació i col·laboració de les empreses que aquest any han apostat per tenir alumnes amb una estada a l’empresa amb normalitat. 

Pau Projecte riu

Les àrees implicades en aquest projecte seguiran treballant en la línia de mantenir aquest projecte actiu i ampliar l’oferta de centres i d’empreses col·laboradores de cara a propers cursos. 

ÚLTIMES NOTÍCIES