IniciNoticiesCulturaEl 23 de juny arriba a Tordera el “SomRiu Fest”

El 23 de juny arriba a Tordera el “SomRiu Fest”

Tordera acollirà d’aquí una setmana el proper 23 de juny, revetlla de Sant Joan, la primera edició del “SomRiu Fest” un macro-concert organitzat per l’Ajuntament i que es presenta com a tret de sortida de les activitats d’estiu a Catalunya. Un festival de música que aspira a ser un dels de referència de tot Catalunya.

El cartell del primer Tordera Somriu Fest el formaran els grups Els Catarres, Buhos, Doctor Prats  i també amb DJ Sendo, que amenitzarà l’abans i el després de l’actuació grups musicals. Ho explicava la regidora de joventut, Barbara Vergés.

Somriu barbara

El lloc escollit és el Parc Prudenci Bertrana. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, avança que l’aforament és d’unes 6.000 persones.

Somriu alcalde

El recinte del Tordera Somriu Fest comptarà també amb una zona de barraques, que  estaran gestionades pel Club Patí Tordera, Colla de Diables de Tordera, Esplai El Garbell (Tordera) i els Castellers de l’Alt Maresme. A més hi haurà punt lila, zona per a persones amb mobilitat reduïda i un espai de foodtrucks.

Les entrades pel festival tenen un cost de 18€ per adults i de 12€ per a públic infantil (de dos a onze anys, els infants de 0 a 1 any tenen l’entrada gratuïta). El mateix dia del concert, les entrades únicament es vendran a taquilla i tindran un cost de 25€ per adult i 15€ pel públic infantil* i es podran comprar en línia a través de WWW.SOMRIUTORDERA.CAT

ÚLTIMES NOTÍCIES