IniciNoticiesEntitatsL’Esplai de la Gent Gran celebrarà a principis de Juliol els 45...

L’Esplai de la Gent Gran celebrarà a principis de Juliol els 45 anys en una jornada plena d’activitats

Les inscripcions pel dinar d’aniversari al Restaurant Ca la Maria estaran obertes fins el 30 de Juny i s’oferirà servei d’autocar.

L’Esplai de la Gent Gran arriba enguany als 45 anys d’història. Divendres 8 i dissabte 9 de juliol l’entitat torderenca celebra l’aniversari de creació amb una gran festa oberta a tothom.

Les activitats començaran divendres amb un dinar d’aniversari al Restaurant Ca la Maria. Un menú amb primer, segon i postres que compta amb ball a càrrec del Dúo Gozalo. El dinar té un preu de 25€ socis i 30€ no socis. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de juny al local i s’oferirà servei d’autocar d’anada i tornada des de l’Esplai el mateix dia. El president de l’Esplai, Jordi Catalan, explica la motivació que tenen per aquests actes.

Aniversari esplai 1

“Ens fa especial il·lusió i no deixa de ser un repte perquè no voldríem que la gent trobés a faltar coses”

De cares al segon dia de celebració, dissabte 9 de juliol, jornada d’actes. A partir de les 18h d ela tarda, missa al local d’actes de l’Esplai oficiada pel Mossèn Salvador Juanola en record als socis difunts. A més, audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers i refrigeri acompanyat de Coca i Cava. Ho detalla el membre de la junta, Joan Josep.

Aniversari esplai 2

Hi haurà servei de bar durant tota la tarda. Les sardanes se celebraran a l’exterior. La intenció de la nova junta és recuperar el gruix d’activitats a l’Esplai. De fet, totes les activitats han tingut una molt bona rebuda . Exemple és el taller de pastisseria. Ara tenen l’objectiu de recuperar actes com el Cine Fòrum, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES