IniciNoticiesSalutDemà es presenta la xerrada “Educació per a les cures pal·liatives:...

Demà es presenta la xerrada “Educació per a les cures pal·liatives: com cuidem més i millor” a la biblioteca

La xerrada està pensada per ajudar a resoldre tots els dubtes i informar dels drets que la ciutadania té en relació a aquest tema.

La biblioteca de Tordera acull demà a la tarda la xerrada “Educació per a les cures pal·liatives: com cuidem més i millor” a càrrec de: Grup de cures pal·liatives – Col·legi oficial d’Infermeres i infermers de Barcelona.

Què són les cures pal·liatives? Quins són els mites al voltant d’aquest tema? Qui són i què fan les infermeres de cures pal·liatives?

La xerrada està pensada per ajudar a resoldre tots els dubtes i informar dels drets que la ciutadania té en relació a aquest tema.

El Grup Cures Pal·liatives del COIB és un grup de treball format per infermeres i infermers que treballen en l’àmbit de les cures pal·liatives. Les cures pal·liatives neixen amb l’objectiu d’alleugerir al màxim possible totes les molèsties que apareixen al final de la vida, no només físiques, sinó també emocionals, socials, espirituals i ètiques, amb l’objectiu de proporcionar el màxim confort i qualitat de vida possibles.

La xerrada “Educació per a les cures pal·liatives” serà dimecres, 15 de Juny a les 18:30h i no cal inscripció prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES