IniciNoticiesCulturaLa torderenca, Candela Baca, proclamada 1a Dama del Maresme 2022

La torderenca, Candela Baca, proclamada 1a Dama del Maresme 2022

En l’acte del pubillatge comarcal celebrat dissabte a Calella, la torderenca Ruth Maresma es va acomiadar com a pubilla del Maresme 2021.

Calella va acollir dissabte passat el pubillatge maresmenc per escollir els seus nous integrants i acomiadar els representants del 2021. A l’acte que es va celebrar al Passeig Manuel Puigvert, es van donar relleu a aquests sis càrrec en una celebració on hi van assistir membres del pubillatge d’arreu de Catalunya, representants de poblacions, representants comarcals i també nacionals. La Pubilla de Tordera 2020 i del Maresme 2021, Ruth Maresma es va acomiadar de la banda comarcal amb la satisfacció de l’experiència viscuda.

Pubillatge Ruth Maresme

“El pubillatge es una tradició molt enriquidora que permet els joves portar arreu els seus pobles i tradicions”

La Candela Baca, Dama de Tordera 2021 va ser proclamada 1a Dama del Maresme 2022.

Jordi Pascual Martí, Hereu de Calella 2021, va ser proclamat Hereu del Maresme 2022 i Gemma Giménez Riera, Pubilla d’Arenys de Mar 2021, va ser proclamada Pubilla del Maresme 2022. A l’acte també van participar la Pubilla de Tordera 2021 Yara Fernandez i la  pubilleta i hereuet de Tordera Itziel Romero i Kaiden Romero. Cal destacar també la presència de les noves delegades de Foment de les Tradicions Catalanes les torderenques (L’Alba Nonell, la Cristina Agell i la Berta Pla)

ÚLTIMES NOTÍCIES