IniciNoticiesSalut53 casos positius de COVID a Tordera els últims 14 dies

53 casos positius de COVID a Tordera els últims 14 dies

L’índex de risc segueix molt alt (290) i creixent, mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 1.25 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

La incidència de la covid-19 segueix vigent al dia a dia de la societat. Durant els últims 14 dies, s’han diagnosticat oficialment un total de 53 casos positius a Tordera.

I és que aquest mes de maig la transmissió vírica ha estat força alta. La tornada a la normalitat de les interaccions socials, entre d’altres factors, han fet augmentat la transmissió vírica no només de COVID sinó també en al·lèrgies. El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia, fa un balanç dels últims mesos.

Covid 10 juny

“Hem viscut un mes d’abril i maig molt atípic amb una gran demanda de patologia aguda respiratòria”

Tal com afirma Heredia, les patologies respiratòries, més enllà del coronavirus, havia estat mínim durant els últims dos anys en aquestes dates. A nivell de COVID, concretament, la incidència acumulada per cada 100.000 habitants aquest cap de setmana arribava als 302.04 punts.  L’índex de risc segueix molt alt (290) i creixent, mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 1.25 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

ÚLTIMES NOTÍCIES