IniciNoticiesSocietatBaixa l’atur a Tordera en 70 persones el mes de Maig

Baixa l’atur a Tordera en 70 persones el mes de Maig

A Tordera tenim 1.080 persones inscrites a les llistes de l’atur, el que representa el 13% de la població activa.

Reducció rècord de l’atur al Maresme. Durant el mes de maig han abandonat la llista de l’atur 1.059 persones de tots els sectors econòmics i de tots els grups d’edat -amb major incidència en el col·lectiu de 16 a 24 anys.

A Tordera l’atur ha baixat en 70 persones aquest mes. Les dades oficials indiquen que el mes de Maig a Tordera teníem 1.080 persones inscrites a les llistes de l’atur, el que representa el 13% de la població activa.

Bona part de les noves feines són al sector serveis, seguit a molta distància per l’agrícola. Per demarcacions Lleida va registrar el major descens del percentatge d’aturats, un 10 per cent seguida de Tarragona i Girona amb un 5 i de Barcelona amb prop d’un 4 per cent. El secretari de Treball, Enric Vinaixa, ha destacat les bones xifres.

Atur 1

“estem parlant d’un mes de maig amb xifres record històriques des del 2008, especialment en afiliació a la seguretat social”

A tot això cal afegir que el 47 per cent dels nous contractes van ser indefinits. Una dada que ha valorat la responsable de Mercat de Treball i Polítiques d’Ocupació de Comissions Obreres, Romina Garcia

Atur 2

Des de Comissions també es reclamen mesures per aconseguir que aquestes bones dades es traslladin a la butxaca dels ciutadans i no es vegin frenades per l’encariment de la vida.

ÚLTIMES NOTÍCIES