IniciNoticiesRegidoriesEl nou Passeig Fluvial de Tordera es podria estrenar durant el...

El nou Passeig Fluvial de Tordera es podria estrenar durant el mes d’agost

L’inici del passeig és al Carrer Puigvert, arribant des del Parc de la Sardana. Allà hi haurà una petita plaça que donarà la benvinguda a la zona amb un carril bici i un carril de vianants incorporat que voreja tot el riu.

Les obres del nou Passeig Fluvial de Tordera ja han arribat a la meitat. Si les obres segueixen al ritme indicat, el nou espai de dinamització social i natural es podria estrenar el mes d’agost d’aquest mateix any. Es tracta d’un espai que pretén fomentar les activitats d’aquesta en aquest àmbit i que la zona esdevingui un nou espai públic lúdic d’apropament i obertura del municipi a la Tordera.

Ràdio Tordera ha pogut conèixer algunes de les novetats d’aquest nou espai. L’inici del passeig és al Carrer Puigvert, arribant des del Parc de la Sardana. Allà hi haurà una petita plaça que donarà la benvinguda a la zona amb un carril bici i un carril de vianants incorporat que voreja tot el riu.

La zona de guinguetes i altres espais comercials començarà just passat el pont. En dona detalls el regidor d’urbanisme, Josep Llorens, al programa Tordera en directe.

Llorens passeig 1

“Tenim un passeig dedicat a les bicicletes i un peatonal”

El Passeig s’allarga fins pràcticament la Depuradora. En destaca la instal·lació de prop d’una cinquantena de bancs i forces miradors encarats cap al riu. Josep Llorens explica l’objectiu d’aquest espai.

Llorens passeig 2

“La voluntat és que sigui un espai de passeig. On la gent hi pugui estar”

A aquest espai lúdic i de passeig, protegit amb espais d’ombra natural, s’hi afegirà la instal·lació d’una guingueta. L’objectiu és, segons assegura el regidor Llorens, que amb el temps s’hi estableixi activitat social i se n’hi desenvolupi una segona. Properament s’obrirà la licitació d’una guingueta per a les empreses que es vulguin presentar al concurs.

Tota aquesta zona, fins abans de la torderada del Temporal Glòria, havia estat zona de mercat. Les parades queden reubicades a la zona del Cem Tordera. A més, des d’urbanisme es confirma que la zona ha quedat  assegurada per evitar destrosses en cas de noves rierades.

ÚLTIMES NOTÍCIES