IniciNoticiesRegidoriesTordera ofereix un nou servei d'atenció a les persones que han...

Tordera ofereix un nou servei d’atenció a les persones que han patit situacions d’abús sexual

El servei ofereix un abordatge integral per prevenir, diagnosticar i reparar l’abús, posant el focus de la seva intervenció en tot l’entorn familiar de la víctima

L’Ajuntament de Tordera, mitjançant l’àrea de Serveis Socials, ha iniciat una col·laboració amb la Fundació Concepció Juvanteny per tal de prestar al municipi un servei  adreçat a totes aquelles persones, especialment infants i les seves famílies, que hagin patit situacions d’abús sexual.
El servei ofereix un abordatge integral per prevenir, diagnosticar i reparar l’abús, posant el focus de la seva intervenció en tot l’entorn familiar de la víctima. Ho explica Montserrat Juvanteny, directora i coordinadora del Projecte AIDA.

Aida

Els professionals que realitzen l’atenció són terapeutes, treballadors socials i advocats especialitzats en l’àmbit.  Es tracta d’un servei gratuït i té una durada màxima de 10 sessions. Es tracta d’una nova unitat d’abordatge integral de l’abús sexual infantil que pretén reparar a les víctimes i les seves famílies. El nou servei dona resposta a una realitat esfereïdora que indica que 1 de cada 5 nens i nenes pateix abús sexual infantil abans dels 17 anys. D’aquests, un 60% mai rebrà cap tipus d’ajuda i el 90% no dirà res fins a l’edat adulta.

Per més informació us podeu posar en contacte amb Serveis Socials de Tordera al telèfon 93.765.22.74 o bé a ssocials.tordera@tordera.cat, També al Servei d’abordatge integral de l’abús al 673.777.772 (trucada o missatge de WhatsApp) o bé a aida@fcjuvanteny.org

ÚLTIMES NOTÍCIES