IniciNoticiesEsportsDel 5 al 9 d’agost se celebrà el torneig de Bitlles a...

Del 5 al 9 d’agost se celebrà el torneig de Bitlles a la Fresca

El proper dilluns 22 de juliol s’obriran les inscripcions a partir de les 21:00h del vespre. Enguany s’amplia el nombre d’equips participants a 40

Un any més, en el parc de la sardana acollirà la tradicional competició de les Bitlles a la Fresca. La Penya del Bistec ja ho té tot a punt per celebrar del 5 al 9 d’agost una de les activitats més participatives de les nits d’estiu. Un exemple el trobem en el nombre d’equips que podran participar aquest any, que s’amplia a 40. Són 2 més respecte a l’any passat (38) on van haver d’incrementar el límit inicial que era de 36. 

Les inscripcions es podran registrar el proper dilluns 22 de juliol a partir de les 21:00h del vespre. Els equips hauran d’enviar un correu electrònic a fresca@lapenyadelbistec.com. Les places són limitades per ordre d’inscripció. Recordem, que en els últims anys les places han quedat esgotades en menys de 24 hores. Per això, un cop completades les places es farà també una llista d’equips suplents per si hi hagués alguna baixa.

En el correu cal indicar:

  • Nom de l’equip
  • Nom dels jugadors (i edat només si són menors de 17 anys) i si són federats o no.

Cal tenir en compte que cada equip ha d’estar forma per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 8. Cada equip ha de designar un delegat que serà l’única persona que es dirigirà a l’organització.

Tots els equips disputaran els 5 dies de celebració de les Bitlles a la Fresca.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES