IniciNoticiesRegidoriesAquest dissabte les piscines municipals de Tordera obriran portes fins a finals...

Aquest dissabte les piscines municipals de Tordera obriran portes fins a finals d’agost

La piscina de la urbanització les Ferreres no estarà oberta degut a les condicions de pèrdues d’aigua i per tal de garantir el subministrament dels veïns i veïnes de les urbanitzacions de la zona.

Tordera disposa un estiu més de diferents instal·lacions esportives amb piscina descoberta que estan obertes al públic durant l’estiu. A partir d’aquest dissabte 22 de juny, s’obriran les portes dels equipaments amb actualitzacions. 

Enguany a les piscines municipals del centre i Mas Mora s’hi faran activitats de dinamització incloses dins del projecte del Pla Educatiu Entorn. A més, tots els alumnes dels centres educatius del municipi (a partir de I-2) disposaran d’entrades gratuïtes per gaudir dels equipaments. S’han repartit aproximadament 5000 entrades entre els/les alumnes escolaritzats del municipi. 

Per aquesta temporada d’estiu, la piscina pública de la urbanització les Ferreres no estarà oberta el pública degut a les condicions de pèrdues d’aigua inassolibles que pateix aquesta instal·lació i per tal de garantir el subministrament d’aigua dels veïns i veïnes de les urbanitzacions de la zona s’ha pres aquesta decisió. Ho explicava l’Alcaldessa, Elisabet Megias.

Elisabet ferreres

“No s’obrirà la piscina per un tema de sequera i per garantir aigua als veïns”

Els preus de les piscines es mantindran respecte anys anterior. Els podeu consultar aquí TARIFES DE LES PISCINES ESTIU 2024

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES