IniciNoticiesPolíticaEls ajuntaments de Tordera i Sant Pol estrenyen llaços per promoure les...

Els ajuntaments de Tordera i Sant Pol estrenyen llaços per promoure les visites al Teatre Clavé

Uns 20.000 alumnes de la comarca passen durant el curs pel Teatre Clavé dins la campanya “l’art de ser espectador”.

L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, com a presidenta de la Fundació Teatre Clavé, es va reunir amb l’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i la regidora de Cultura i Ensenyament, Marta Romà. L’objectiu és i continuar portant escolars de l’Alt Maresme al nostre municipi per visitar aquest equipament de referència.

Megias va anar a la trobada acompanyada del Director del Teatre Clavé, Josep Navarro, i de la membre de projectes culturals a l’equipament, Carme Fernández.

Megias Sant Pol

“La trobada era poder continuar portant alumnes de les escoles de l’Alt Maresme al Teatre Clavé”

La de Sant Pol no és la única reunió que ha tingut l’alcaldessa recentment amb responsables d’altres municipis veïns. Ara fa uns dies es va reunir amb l’alcalde de Pineda per tractar de col·laborar en la gestió dels serveis per als veïns de Sant Pere de Riu. Megias explica que té previstes trobades per establir llaços de col·laboració properament a Sant Cebrià de Vallalta i Maçanet.

Megias reunions

“Hi ha previstes noves reunions a Sant Cebrià de Vallalta i Maçanet”

La trobada tenia per objecte estudiar vies de col·laboració entre ambdós municipis per tal d’afavorir la promoció del teatre infantil i juvenil entre els infants de Sant Pol de Mar a través dels diferents projectes i campanyes que impulsa el Teatre Clavé.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES