LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL UN BON NOMBRE DE MAINADA EN UN TALLER DE TITELLES A PARTIR DE MATERIAL RECICLAT.


Les titelles van ser les protagonistes ahir a la tarda a la biblioteca municipal de Tordera. L’animador Santi Rovira va ensenyar als nens i nenes que es van acostar a la biblioteca a fer titelles a partir de material reciclat. Un cop fets, els contes, les aventures i les cançons van omplir les parets de l’equipament municipal de diferents personatges. Santi Rovira ens explicava els materials utilitzats per realitzar les titelles.

Rovira assegura que existeix una innovació en els espectacles amb titelles, tot i la bona salut dels espectacles tradicionals entre el públic infantil.

L’espectacle d’ahir també va necessitar de la col·laboració dels pares i mares, que es van relacionar amb els seus fills en jocs i cançons. La propera cita a la biblioteca, serà el 21 de novembre amb la visita a Tordera de l’escriptora Asha Miró que ens parlarà de la seva experiència vital respecte l’adopció.