EL CICLE TROBADA DE PARES, OFEREIX AVUI DUES NOVES XERRADES, ADREÇADA ALS PARES AMB ALUMNES EN EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA.


El consell escolar municipal, ofereix avui dues noves xerrades dins el cicle de trobada de pares. Les xerrades, van dirigides al pares amb alumnes en educació infantil i primària de les escoles de Tordera. A un quart de 4 de la tarda, per els pares amb nens en educació infantil, s’oferirà la xerrada “construint les bases de futur”. Seguidament, a un quart de 6 de la tarda, dirigida els pares amb nens en educació primària, s’oferirà la xerrada “el futur és el que fem avui: bases per a la prevenció de riscos”. Les xerrades es porten a terme al local social Emili Vendrell. El cicle trobada de pares, compta amb la col·laboració de la diputació de Barcelona, el servei de psicologia municipal i la fundació catalana de l’esplai.