Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppDiversos grups classe confinats a Tordera

Diversos grups classe confinats a Tordera

Malgrat que el portal de la Generalitat traçacovid no reflecteix cap grup escolar confinat a Tordera, la regidoria d’ensenyament confirma que actualment al municipi tenim uns 7 grups confinats per casos positius. En concret, a l’escola La Roureda hi ha 5 grups confinats, a l’escola Brianxa 1 grup i un altre a la llar d’infants el Niu. El portal del departament d’educació sí que notifica un centenar de persones confinades entre alumnes i mestres. El regidor d’ensenyament, Pau Megias explica que la situació implica una dificultat per a les escoles per seguir amb normalitat el curs.

Pau escoles confinades

El protocol de la Generalitat indica que només han de fer quarantena, de 7 dies, aquells alumnes d’infantil i primària que siguin positius per covid-19. A nivell de grup escolar només n’han de fer en el cas que a la classe hi hagi 5 positius o més detectats en un període de 7 dies. O bé, en grups poc nombrosos, si el nombre de contagiats suposa el 20% o més del total d’alumnes.

ÚLTIMES NOTÍCIES