L’ECU DE L’ URBANITZACIÓ LES FERRERES, DECIDEIX REPARTIR UNA NOTA INFORMATIVA PER ACLARIR ELS SEU POSICIONAMENT RESPECTE EL GRUP DE VEÏNS MANIFESTANTS DE L’URBANITZACIÓ.


L’Entitat de Conservació Urbanística de “Les Ferreres”, ha decidit explicar públicament el seu posicionament, respecte les manifestacions d’un grup de veïns de l’urbanització. La polèmica neix arran de les obres previstes a l’urbanització, en les qual un grup de veïns reclama que és faci per cooperació, i per tant que l’ajuntament s’encarregui de les obres i d altra banda, és troba l’ECU de l’urbanització que prefereix que es faci per conpensació. El president de l’ECU de l’urbanització Les Ferreres, Jose Luis Pardo, justifica per que prefereixen el sistema de conpensació.

Fa unes setmanes, l’ajuntament de Tordera es va reunir amb el grup de veïns manifestants i l’ECU de l’urbanització, per intentar arribar a un consens. Jose Luis Pardo, destaca que els partits polítics de Tordera, recolzen la posició de l’ECU de l’urbanització, per que les obres és facin per conpensació.

Jose Luis Pardo, assegura que el grup de veíns manifestant està format per només 20 persones, davant les més de 350 parcel·les que donen suport a l’ECU de l’urbanització. Pardo, aprofita per demanar disculpes als marxants del diumenge, per les molèsties ocasionades pels veïns i recorda que no representen la majoria de l’urbanització.

Diumenge passat, l’ecu de l’urbanització va repartir una nota informativa explicant la seva posició respecte aquest cas. Jose Luis Pardo, assegura que a partir d’ara l’únic que farà l’ecu de les ferreres, serà treballar per l’urbanització.

Finalment, Jose Luis Pardo, assegura que respecten l’opinió del veïns manifestants però que no la comparteixen.
El grup de manifestants de l’urbanització les ferreres, han anunciat que dissabte vinent faran la darrera manifestació, per que a l’agost pararan. De cara setembre, tenen previst tornar engegar les reivindicacions.