Comença la vacunació massiva a l’Esplai de la Gent Gran de Tordera


Aquest matí ha començat el procés de vacunació massiva a l’Esplai de la Gent Gran de Tordera. Aquest és l’equipament que l’ajuntament de Tordera ha cedit al departament de salut per accelerar la campanya de vacunació al territori.

Les persones que seran vacunades a l’esplai ja van ser citades fa uns dies pel CAP Tordera. Avui es vacunaran a persones majors de 65 anys (principalment majors de 80 anys) amb la vacuna Pfizer.

Demà dijous també es vacunaran a persones menors de 65 anys amb la vacuna AstraZeneca. Explica el procés el director del centre, Leonardo Heredia.

Heredia vacunes 1

Heredia assegura que si l’arribada de vacunes segueix la previsió del departament, s’ampliaran els dies de vacunació a l’Esplai.

Heredia vacunes 2

El Departament de Salut ja ha obert la pàgina web on les persones de 60 a 65 anys  es poden inscriure per rebre la vacuna d’AstraZeneca contra la Covid-19. L’adreça és aquesta: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. La pàgina permet escollir el punt de vacunació, el dia i l’hora i s’actualitzarà setmanalment segons les dosis disponibles.

Per demanar cita prèvia caldrà indicar el Codi d’Identificació Personal (CIP) de la targeta sanitària o el DNI, a part del nom i cognons, mòbil i adreça electrònica. A les persones que no estiguin en aquesta franja d’edat el registre no els deixarà completar la sol·licitud.