Suspès el partit del CPTordera d’aquesta jornada per la quarantena de l’Areces


Finalment el primer equip del Club Patí Tordera no es desplaçarà aquesta setmana a Astúries per enfrontar-se a l’Areces en aquesta jornada de l’OK Lliga Plata. L’equip asturià es troba fent quarantena perquè el porter i un jugador van donar positius el passat 6 de gener i per tant no arribaran als terminis previstos per aquest dissabte. A més a més, la població de Grado, localitat que ha d’acollir el partit, actualment té registrats 140 casos positius en una població de 10000 habitants i segons marca la normativa de la comunitat autònoma, els habitants no poden entrar ni sortir del terme municipal. El club torderenc conjuntament amb la federació espanyola de patinatge ja treballen per buscar una nova data per recuperar l’enfrontament que quedi pendent.