El primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc segueix també esperant per debutar


A l’espera del retorn a la normalitat pel que fa a les competicions esportives, els primers equips torderencs segueixen entrenant i preparant la seva possible posada en escena. També és el cas del primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc que per aquest curs tenen la il·lusió de debutar a la primera divisió catalana de futbol sala. En Ramon Montemar, entrenador del conjunt blanc i vermell explicava que no els repercuteix massa aquesta aturada a nivell d’entitat.

Montemar aturada athletic 1

Per aquest curs des de l’equip sènior canvien objectius i treballaran per fer un pas més cap lluitar per alguna cosa més.

Montemar aturada athletic 2

Des de l’Athletic Club Tordera Parc no volen fer pronòstics per una possible tornada a la “normalitat. Des de Ràdio Tordera tenim la previsió, una temporada més, seguir el grup sènior de futbol sala.