L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT PROMOU PER SEGON ANY CONSECUTIU UN FESTIVAL BENÈFIC AL TEATRE CLAVÉ.


L’Associació de Voluntariat, amb el suport de les entitats locals, el Teatre Clavé i l’Ajuntament, promou per segon any consecutiu el Festival Benèfic que es celebrarà demà 12 d’octubre, a les set de la tarda, al Teatre Clavé.
Es tracta d’una iniciativa solidària a favor de les dues ONG locals, Tordera amb Luya i Agermanament Tordera-Santa Rosa, que treballen impulsant projectes de desenvolupament als països de Bolívia i Nicaragua. La membre de l’associació de voluntariat de Tordera, recorda l’objectiu d’aquesta iniciativa.

Com l’any passat, el festival comptarà amb les actuacions de música, teatre i dansa que oferiran les entitats i artistes locals, així com les Aules de formació artística del Clavé.
De les actuacions previstes inicialment en destaquen les del grup de percussió del Clavé, l’ACR Pere Cot, el Fòrum per al Teatre i la Cultura i la Colla de Geganters, així com l’espectacle de clown d’en Miquelet, les actuacions de dansa amb Anna Rodríguez, Sandra Serrano i Claudia Martinell, les actuacions musicals de Friscu i Nuria Costa i els espectacles que preparen el Rusc i el col·lectiu de gent gran del gimnàs Sport Centre. La presidenta de l’associació de voluntariat de Tordera, Nuria Clota fa una crida a la participació de tots els torderencs en el festival

L’entrada del festival solidari tindrà un preu de 5 € per als majors de 10 anys, que es destinarà íntegrament a les dues ONG locals. Els menors de 10 anys podran aportar entrada voluntària.
Durant el festival es sortejarà una espatlla ibèrica entre tots els assistents.
Finalment, l’Associació de Voluntariat també ha posat a la disposició del públic que no pugui assistir al Festival la possibilitat de col·laborar a les dues files 0.