Neix l’Associació “Units per Mas Mora”


Neix Units per Mas Mora, una associació que vetlla per l’organització i el dinamisme del barri. La necessitat de resoldre els problemes i incidències de la zona han estat els detonants de la creació de l’associació, que vol promoure l’activitat dels veïns i veïnes de Mas Mora.

El president, Francisco José Trives, explica d’on sorgeix la voluntat de crear aquest grup.

units per mas mora 1

A més, l’associació pretén també establir una organització veïnal  per afrontar les problemàtiques mediambientals, d’incivisme o d’ocupacions. Ho explica el president de l’entitat.

units per mas mora 2

Units per Mas Mora neix compartint espai amb l’Associació de Veïns de Mas Mora, una altra organització veïnal que exiteix des de fa uns anys. Amb la voluntat de canvi i renovació, la recent creació de la nova associació s’ha organitzat en diferents àmbits: urbanització, organització d’activitats, mediambient, entre d’altres.

L’associació compta amb prop de 250 socis, segons l’organització. Han creat diferents canals de difusió digitals com Facebook i Instagram d’on informaran del dia a dia.