El CFTordera tanca el curs esportiu amb un increment de la massa social però sense aconseguir les expectatives econòmiques per la Covid-19


Aquest divendres passat l’esplanada de davant de les oficines del club al Camp Municipal d’Esports, va acollir l’assemblea ordinària de socis del CFTordera. Amb diferents punts en l’ordre del dia, es va fer balanç complet a nivell esportiu com també econòmic de l’entitat molt marcat per la situació que han patit les famílies per la Covid-19. Pel que a nivell esportiu, es mostren satisfets amb l’ascens del primer equip i els campionats aconseguits per part del Infantil i Cadet “A”. En total, el club ha tancat la temporada amb 70 nens més respecte l’any passat. Josep Alsina president del CF Tordera explicava que fins arribar al confinament estaven contents de com estava anant la gestió. Per l’any que ve de moment pensen amb una possible normalitat malgrat estar condicions amb el que pugui acabar passant.

Alsina balanç assemblea 1

Degut principalment a la crisi de la Covid-19, el CFTordera no ha complert les expectatives ni el repte econòmic que s’havien marcat. El tancament és positiu però la xifra és simbòlica la que s’ha pogut aconseguir tenint en compte que treballaven un pressupost ja equilibrat. Malgrat això, afirmen que han aguantant la patacada en un any on tampoc s’ha pogut celebrar el Memorial Barceló. Alsina comentava les mesures que han pres.

Alsina balanç assemblea 2

Pel proper curs, s’afegeix la figura del preparador físic del club, es confirma el filial del primer equip que militarà a 4a catalana i es consolida el projecte femení. A més a més, es seguiran reforçant diferents aspectes com mantenir el criteri de dividir els equips per edats, pujar algun conjunt del futbol-11 de categoria i l’aposta per l’entrenador de porters.

Al voltant d’una trentena de socis/es van assistir a l’assemblea que va durar aproximadament una hora i mitja.