Detingut un lladre per robatori amb força a una bugaderia


La Policia Local de Tordera va detenir, la setmana passada, una persona per robatori en força en una bugaderia situada al C/Joan Maragall. L’individu va forçar una de les màquines de l’establiment. La ràpida intervenció del propietari, que va poder retenir l’autor, va fer efectiva l’identificació de la persona i la posterior actuació policial.

L’actuació es va fer gràcies a la col·laboració ciutadana que va alertar a temps del robatori. Posteriorment a la detenció, el propietari del comerç va interposar la denúncia corresponent als Mossos d’Esquadra qui s’ha fet càrrec del cas. Els fets van succeir el dijous 23 de juliol. En tan sols la setmana passada ja s’ha detingut, segons té constància Ràdio Tordera, 4 infractors veïns de Tordera en total, 3 dels quals per múltiples robatoris a habitatges de l’Alt maresme.