TORDERA SERÀ LA SEU DE L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DEL MARESME 2005, EN UN ACTE QUE SE CELEBRARÀ EL PROPER 30 D’ABRIL.


Tordera acollirà aquest any l’elecció de la Pubilla i l’Hereu del Maresme 2005. Fa un any, la torderenca Carme Neira va ser elegida pubilla del Maresme i el torderenc Jordi Pimàs, primer Fadrí d’honor. La Regidora de Cultura i Festes, Maria Àngels Cayró, assegura que el motiu que Tordera sigui l’escenari de l’elecció dels representants comarcals, recau al fet que la pubilla del Maresme és del nostre poble.

Durant la jornada del 30 d’abril es duran a terme els exàmens i l’elecció de la nova Pubilla i el nou Hereu del Maresme, tal i com explica Maria Àngels Cayró.

Enguany, Tordera estarà representada al certamen per la Pubilla i l’Hereu d’enguany, l’Anna Dalmau i l’Eloi Andaluz, així ho explica la regidora de cultura.

Aquest és el primer any que Tordera acull la proclamació de la Pubilla i l’Hereu del Maresme. En anterior edicions del certamen, diverses localitats de la comarca han estat l’escenari els actes d’elecció dels representants del Maresme.