UN ESPECTACLE DE BALL TRADICIONAL I LA PRESENTACIÓ DEL CÒMIC DE TORDERA, DARRERS ACTES EN MOTIU DE LA DIADA DE SANT JORDI.


L’inauguració de la nova biblioteca municipal, no serà l’últim acte organitzat en motiu de la diada de Sant Jordi. Demà dissabte, l’associació la Nostra Dansa organitza un espectacle de ball tradicional, amb el grup “Sens en Fot”, tal i com explica la regidora de cultura, Maria Angels Cayro.

L’actuació serà a les 10 de la nit a la pista coberta de l’amistat. D’altra banda, el proper 26 d’abril es realitzarà la presentació del còmic “Un vol per Tordera”, que recull els fets més significatius de la història del municipi. Maria Angels Cayro, explica en que consisteix aquest còmic, ambientat en l’història de Tordera.

La regidora de cultura, ha destacat el treball de les persones que han fet possible la realització d’aquest projecte.

La presentació del nou llibre del municipi, editat per l’Ajuntament de Tordera tindrà lloc a dos quarts de 9 a la sala d’actes de la nova biblioteca de Tordera.