LA REGIDORIA DE CULTURA ENTREGA ELS PREMIS SANT JORDI EN LES CATEGORIES INFANTIL I PUNT DE LLIBRE, EN UN ACTE A L’AUDITORI DEL TEATRE CLAVÉ. AVUI ES LLIURARAN ELS PREMIS DE LES CATEGORIES JUVENIL I ADULTS.


L’auditori del Teatre Clavé, va ser escenari anit, del lliurament de premis del concurs de Sant Jordi, en la categories infantil, juvenil i de punts de llibre. En la categoria infantil de 6 a 8 anys en prosa, el segon premi va ser per Marina Serra i el primer per Sara Blanch; en poesia , el segon premi se’l va endur Marc Carles Surós i el primer premi en poesia va recaure en Pol Fernández. En la categoria de 9 a 11 anys en prosa, el segon premi va ser per Pol Torrent i el primer per Jose Antonio Peralbo. En poesia, el jurat va atorgar dos accèssit a Andrea Mellado i Daniel Piñeiro, el segon premi va recaure en Iris Teys i el primer en Iker Garcia. En la categoria de 12 a 14 anys en prosa, el segon premi se’l va endur Andreu Megias i el primer Marina Balagué. En poesia, es va atorgar un accèssit a Alba Manresa, el segon premi va ser per Marina Sala i el primer per Aintxane Ariza. La regidora de Cultura, Maria Angels Cayro, feia anit un balanç molt positiu de la participació dels nens en el concurs.

Anit, també es van conèixer els guanyadors del concurs de punts de llibre. Els premiats en la categoria de 3 a 5 anys va ser Fran Gallego de l’escola Ignasi Iglesias; de 6 a 10 anys Marta Serramitja de l’escola Sant Josep; de 11 a 14 anys Eduardo Sanchez de l’escola brianxa i de 15 a 17 anys David Caimel de l’IES Lluis Companys. En la categoria de més de 18 anys el concurs va quedar desert. L’acte d’anit va servir per presentar el llibre esguards que recull els treballs guanyadors en la passada edició del concurs. Avui a dos quarts de 9 del vespre, es donaran a conèixer els guanyadors dels premis literaris Sant Jordi 2005 de la categoria juvenil i d’adults en les modalitats de contes breus, poesia i també del Premi de Recerca Local Salvador Vendrell, tal i com explica la regidora de cultura, Maria Angels Cayro.

L’entrega de premis de les categories juvenil i adults serà avui a dos quarts de 9 a l’auditori del Teatre Clavé.