LGTBIQ+ Alt Maresme i la Selva reclama que es facin xerrades a les escoles sobre els drets del col·lectiu


El col·lectiu LGTBIQ+ a l’Alt Maresme i la Selva ha reclamat que es compleixi la moció que van presentar fa uns anys a tots els ajuntaments de la zona en què es demanava la realització d’una xerrada a l’any sobre la situació del col·lectiu.

Segons ha comunicat a una entrevista al programa Ara i Aquí, Juanje Martín –que és integrant del col·lectiu LGTBIQ+ a la comarca- alguns dels consistoris de la zona en què formen part no estan complint la moció que es va aprovar. De fet, ell mateix assegura que prop del “80% dels ajuntaments no ho compleixen”.

juanje xerrades lgtbi 1

Juanje Martín reclama que es reprenguin les xerrades sobre els drets del col·lectiu a les escoles, adequant-les al curs i a la franja d’edat en què es facin. De fet, Martín assegura que si es complís, molts joves no ho passarien tan malament.

juanje xerrades lgtbi 2

L’objectiu, segons assegura, és educar en el respecte i la tolerància.