La sardana “Reconeixament” de Carles Llopart arriba a les semifinals del concurs “La Sardana de l’any”


La sardana “Reconeixement” lligada a la cultura i història de Tordera es troba al concurs “La Sardana de l’any”. Aquesta sardana va néixer per ser un homenatge als antics membres de l’entitat La Nostra Dansa i es va presentar en el dinar anual de socis. L’autor és el torderenc Carles Llopart, ell mateix explicava fa uns mesos l’origen i el significat de la sardana.

llopart sardana1

La sardana “Reconeixement” va ser seleccionada i va passar les primeres qualificacions. Des d’ahir divendres i fins demà diumenge, se celebra la tercera semifinal del concurs La Sardana de l’Any. Aquesta sardana, doncs, és una de les classificades i opta a ser finalista del concurs. Per aconseguir-ho, però, cal votar-la al concurs obert que es fa virtualment. Carles Llopart destacava el reconeixement i l’alegria que suposa arribar a les semifinals d’aquest concurs.

Llopart sardana2

Les votacions es tanquen aquest dilluns 4 de maig a les 14:00h. Per enviar el vot i escollir entre una de les quatre sardanes d’aquesta fase s’ha d’accedir al web de La Sardana de l’Any: lsda.cat.