La Generalitat crea ConfinApp, l’aplicació per resoldre dubtes sobre el confinament


El Departament de Polítiques Digitals i Administració Local llença una nova aplicació mòbil que té objectiu resoldre dubtes durant el confinament per coronavirus i també pel postconfinament. Sota el nom de ConfinApp l’aplicatiu disposarà d’un assistent virtual interactiu amb qui l’usuari pot mantenir una conversa i obtenir tota la informació que se li demani. Així mateix, aquesta eina permetrà incloure el certificat de mobilitat, saber, per exemple, quins desplaçaments estan permesos, aclarir dubtes sobre qüestions laborals, higiene, el curs escolar, o la velocitat d’internet que cadascú té a casa seva.

Amb tot, segons el govern la finalitat d’aquesta aplicació és facilitar la vida al ciutadà i sobretot evitar possibles rebrots. L’aplicació està disponible en IOS i Android.