El VIIIè Concurs de Rapsodes i el Campus de Periodisme de Ràdio Tordera queden suspesos


dio Tordera es veu obligada a suspendre dues activitats que tenia previstes en dates properes.

La primera era una novetat que, enguany, s’estrenava a la programació de propostes d’aquest any 2020 de l’emissora: el Campus de periodisme. Aquesta era un activitat prevista pel 6, 7 i 8 d’abril i gestionada pel Servei d’Informatius de Ràdio Tordera que s’impulsava amb l’objectiu de posar en valor la seva tasca periodística i compartir-la entre els joves de Tordera en forma de projecte formatiu per parlar de les “Fake News”. De fet, Catalunya Ràdio ja havia confirmat la presència a aquest campus a través de la participació dels Adolescents d’Icat: Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé.

 

Per altra banda, també queda anul·lat a causa de la pandèmia vírica el tradicional concurs de Rapsodes que enguany tenia com a protagonista Joan Brossa. L’activitat, que potencia la lectura en veu alta i el coneixement cultural, s’havia de disputar el 24 d’Abril al Teatre Clavé.

Es treballarà per impulsar noves activitats per a la ciutadania en quan acabi el període excepcional que s’està vivint.