La Reial Federació Espanyola de Patinatge aplaça el campionat d’Espanya de grups de xou júnior on hi participava el PA Tordera.


El Coronavirus també comença a afectar de ple a l’esport torderenc. Una de les decisions que coneixíem ahir a primera hora de la tarda pressa per la Reial Federació Espanyola de Patinatge, arrel del comunicat que havia transmès el Consejo Superior de Deportes, sobre la celebració dels partits o esdeveniments d’àmbit estatal a porta tancada, l’organisme estatal de patinatge també aplaçava el campionat d’Espanya de grups xou júnior que s’havia de celebrar a final de mes a la ciutat d’Alcoi. En aquesta cita l’equip xou júnior del Patinatge Artístic Tordera hi havia de competir. Juan Carlos Herrero és el president del club torderenc.

Herrero corona 1

En principi no tindran cap despesa extra ni tampoc cap recàrrec de cancel·lacions ja que les despeses i les reserves del viatge estan assegurades. Ens ho explicava el mateix Herrero.

Herrero corona 2

A partir d’ara esperen una nova data amb una possible nova seu que acabarà determinant la mateixa federació espanyola.