L’AJUNTAMENT DE TORDERA OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR AL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES, QUE SE CELEBRARÀ EL 5 DE FEBRER.


La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Tordera ha editat les bases per participar en el concurs de disfresses del Carnestoltes, que a Tordera es celebrarà el proper 5 de febrer.
Com cada any hi haurà quatre categories diferents: Infantil (fins a 10 anys i dividida en les modalitats d’individual i petits grups -de 2 a 5 persones-), la categoria General (a partir d’11 anys i també amb les modalitats d’individual i petits grups de 2 a 5 persones), la categoria de Grups (format per un col·lectiu de 6 a 14 persones de qualsevol edat) i finalment la categoria de Comparses (formades per un mínim de 15 persones).
El jurat valorarà especialment les disfresses de confecció pròpia així com l’originalitat de la disfressa, la coreografia, el disseny i la gresca durant el recorregut.
Hi haurà premis en metàl·lic i trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Com en anys anteriors també hi haurà un premi especial a la gresca i una xocolatada per a tots els participants.

Les inscripcions per participar en el concurs de disfresses es podran fer fins al 2 de febrer al Punt d’Informació Juvenil de dilluns a divendres d’11 a 2 del migdia i a l’Ajuntament de dilluns a dijous de 5 a 7 de la tarda.
L’organització ha establert ajuts econòmics per a les comparses que van dels 180 ? als col·lectius de 15 a 30 components i de 300 ? a les comparses formades per més de 30 components. A més, per a carrosses hi ha una ajuda de 150 ?.
El Carnestoltes de Tordera tindrà lloc el dissabte, 5 de febrer i properament s’establirà l’hora i punt de sortida de la rua.