El CPTordera afronta un 2020 amb la convocatòria d’eleccions a la presidència i la permanència del primer equip com a principals reptes


Sense desmerèixer la resta de les entitats esportives i amb la tradició de l’hoquei que comporta al municipi, el Club Patí Tordera afronta un 2020 amb diversos objectius i moviments tant a nivell esportiu com a nivell institucional per l’entitat. A l’espera des de l’any passat d’una possible convocatòria de l’assemblea ordinària i unes eleccions a la presidència, sembla ser que a partir de les properes setmanes s’han d’anunciar novetats al respecte. Dins del programa Ona Maresme, l’actual presidenta del CPTordera, Carme Vila anunciava que ja estan treballant amb aquest procés per dur-lo a terme properament.

Vila cptordera eleccions 1

Vila confirmava que es tornarà a presentar per optar a una reelecció malgrat obrir la porta a qualsevol alternativa de junta directiva.

Vila cptordera eleccions 2

Pel que fa a la situació esportiva del primer equip de l’OK Lliga Plata nord, el bon final del 2019 fa que la direcció esportiva i l’entorn del conjunt sigui optimista per afrontar el segon tram de curs. Carme Vila opinava que l’aturada nadalenca perjudica la bona línia que havien aconseguit els grocs i vermells.

Vila cptordera equip 3

La propera cita esportiva del CPTordera serà dissabte a les 17:30h a la pista del CP Vilanova, un rival directe de la classificació. El duel serà retransmès per Ràdio Tordera.