Unes 250 persones participen a la 25a Marxa Popular de Miralles


El passat divendres 6 de desembre el Club Esportiu Tordera va organitzar la tradicional Marxa Popular de Miralles que enguany va arribar a la 25a edició. Tot i la pluja caiguda durant les hores prèvies a l’activitat i la llevantada viscuda en els dies anteriors, el recorregut no es va veure massa afectat per l’aigua. Ens alguns trams de circuit, les basses, el fang, les rieres que baixaven actives i els camins convertits en corriols van poder dificultar mínimament als participants que ho havien d’anar esquivant. L’Albert Prats president del CET en declaracions per Ràdio Tordera explicava la coordinació especial que van haver de fer per garantir el desenvolupament de la marxa.

Prats balanc marxa 1

Al final la participació es va tancar amb més de 250 persones inscrites a la marxa. Prats admetia que el mal temps previ havia fet condicionar a la baixa el nombre de gent apuntada.

Prats balanc marxa 2

Pel que fa la convivència entre el Raid Hípic de Santa Susanna i la Marxa Popular de Miralles, en algun moment els participants si que es van trobar cavalls en el algun tram del recorregut com l’any passat. L’Albert Prats ens va explicar que les dues parts s’havien assegut amb anterioritat per tal d’abordar el tema de la seguretat entre les dues proves que s’unien i compartien circuit.

Prats balanc marxa 3

El Club Esportiu Tordera amb la marxa popular de Miralles tanca el 2019 i ja té al cap el proper any amb la Tordera Trail Race com a proper repte.