Comencen les obres de millora del tram de 7,3 quilòmetres de l’N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva


Foto: Google Maps

El Ministeri de Foment ha començat les obres de millora de la carretera N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva. Es tracta d’un tram de 7,3 quilòmetres en el què estan previstes diverses actuacions destinades a incrementar la seguretat de la via. Una de les obres que es durà a terme és l’adequació i rectificació d’algunes de les corbes que permetrà circular a 80km/h. També es remodelaran les interseccions actuals a més d’adaptar les vies i camins de servei per garantir que es pugui accedir amb seguretat a les poblacions que hi ha a la zona així com en propietats privades. Les obres començaran amb un reconeixement geotècnic  i la preparació del terreny i els serveis afectats. També es construiran dos nous viaductes i es faran dues obres de drenatge singulars per a les rieres de Valldemaria i La Torderola. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que s’ha pressionat moltes vegades al ministeri que la via fos desdoblada però que no s’ha aconseguit. Malgrat això la via presentarà diverses millores de seguretat per veïns i usuaris.

alcalde N-II 1

Joan Carles Garcia viatjarà a Madrid a finals d’octubre per parlar de l’obra i reclamarà que s’aprofiti el projecte per fer arribar la fibra òptica a les urbanitzacions de Tordera Parc i Terrabrava.

alcalde N-II 2

El Ministeri de Foment va licitar el contracte d’obres per millorar el traçat de l’N-II entre Tordera  i Maçanet de la Selva  a principis d’any, i es va publicar al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el passat 15 de gener. Es tracta d’una actuació que s’emmarca en el Pla N-II del Ministeri de Foment, dissenyat fonamentalment per millorar la seguretat vial d’aquesta carretera.