LA POLICIA LOCAL DE TORDERA PREPARA PER DEMÀ LA FESTA DE CLOENDA DEL CURS D’EDUCACIÓ VIÀRIA.


La Policia Local de Tordera està organitzant aquesta setmana la cloenda del curs d’Educació Viària que des del mes d’octubre està impartint a les escoles de Tordera.
Aquest any, el curs s’ha adreçat als 452 alumnes dels cursos de 1 r, 3r i 5è de Primària i 2n d’ESO que durant aquests mesos han estat rebent classes teòriques i pràctiques sobre circulació i seguretat viària.
Demà està prevista la festa de cloenda del curset que comptarà amb esmorzar per a tots els alumnes, animació amb el grup musical Pepiscolen, regals i premis del concurs de dibuix d’educació vial. La Policia Local de Tordera ha incrementat les classes pràctiques per als alumnes amb motiu de la campanya de foment dels valors cívics “Tordera x tots”.