El CFTordera ja sap que és sumar victòries a domicili aquesta temporada


El primer equip del Club Futbol Tordera de la tercera catalana grup 16 ha començat amb molt bon peu la temporada i ja porta un 2/2 en aquest inici de lliga. Els homes entrenats per en Josep Matas Pai visitaven el camp del Calonge, un dels altres rivals a batre, candidat a trobar-se entre les posicions de dalt de la classificació.

 L’enfrontament ja es posava de cara al minut 18 gràcies al gol de “Pipa” pels torderencs. A la represa, els locals aconseguien posar l’empat al marcador al minut 48. Els grocs i vermells no van baixar els braços i gràcies a dos gols de Jose Manuel Martínez, un d’ells de penal, certificarien el 1-4. Al 84′ el Calonge posaria el 2-3 però immediatament el Tordera reaccionaria de la mà de Mahamadou Keebeh tancant el partit amb el resultat definitiu de 2-4. 

 Aquesta propera setmana el futbol tornarà al municipal d’esports, dissabte a les 18h contra l’Aro.