IniciAppAvui al vespre arrenca una nova temporada esportiva del Show dels Esports...

Avui al vespre arrenca una nova temporada esportiva del Show dels Esports a Ràdio Tordera apostant novament per l’esport torderenc

Coincidint amb l’inici del curs escolar, Ràdio Tordera va posar en marxa el passat dijous, la nova programació de tardor-hivern-primavera. Un dels continguts que novament seran presents dins de la graella de l’emissora seran els esports. Enguany l’aposta continuarà passant per mantenir la continuïtat de la línia informativa dels darrers anys amb un recolzament clar per les xarxes socials. A més a més, el moviment del dia a dia de les entitats esportives torderenques i les retransmissions d’alguns dels primers equips torderencs durant el cap de setmana seran els plats forts del guió radiofònic.

El programa dels Show dels Esports amb en Joan Martín al capdavant començarà avui la sisena temporada diària amb noves seccions, nous col·laboradors i la mateixa essència del seguiment de l’esport torderenc de dilluns a divendres de 20h a 21:00h del vespre. Comptarà amb una primera entrevista en directe de traspàs amb la fins ara regidora d’esports Bàrbara Vergés i el nou regidor d’esports Pau Megías.

ÚLTIMES NOTÍCIES