El Teatre Clavé presenta la nova programació d’arts escèniques


Passat l’estiu, el Teatre Clavé estrenarà nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins el febrer de 2020. Enguany, comptarà amb l’experiència gastronòmica INSÒLIT que serà un dels plats forts de la temporada. Pel més menuts i menudes han preparat un seguit de propostes i un acte amb la instal·lació ARTEFACTES PER SOMNIAR + PINÇAR-TE on s’ho passaran d’allò més bé.

 També, es presenta el REY LEAR, a càrrec de la Cia. Atalaya Teatro amb els texts de William Shakespeare. L’espectacle ha estat el més guardonat en els premis de teatre andalús amb 6 en total, entre ells Millor Espectacle, direcció o actriu. Així mateix, ha estat l’espectacle que més nominacions ha rebut en els premis MAX del teatre espanyol en 2019.

 Un altre dels espectacles és EL FUTUR , un viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat, produït pel Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa. 

Com ja és tradició, el 26 de desembre el Teatre Clavé acollirà el concert de Sant Esteve. Enguany es titula ENTRE FALLA I STRAWINSKY i serà interpretat per Camerata Stravaganza en una proposta en què es crearà un diàleg imaginari entre les músiques més conegudes d’ambdós genials compositors.

Amb LAPÒNIA finalitzarà la temporada d’hivern. Es tracta d’una comèdia sobre les mentides, les il·lusions i l’educació que rebem de ben petits. L’espectacle està escrit i dirigit per Cristina Clemente i Marc Angelet al més pur estil d’ Un déu salvatge.

La venda d’entrades i abonaments de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 9 de setembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat