Per dijous matí familiar a la plaça i nit jove al parc Prudenci Bertrana


Dijous 22 d’Agost continuaran les activitats de festa major amb un matí familiar. A partir de les 10:00h tindrem les barraquetes a la plaça de l’església amb el pregó infantil a càrrec de l’hereuet i la pubilleta de Tordera, a les 11:15h començarà el correxuxes, seguidament el concert amb el grup d’animació infantil Pentina el Gat i finalment Xeringada. El regidor de festes, Pau Megias parlava d’un dijous matí amb activitats purament familiars.

Pau correxuxes

Les activitats continuaran a la tarda amb les festa Holi Blue (festival de colors) al pàrquing de sorra de la Mullera. A les 20:00h actuació musical del grup Armonia a la plaça de l’església, a la mateixa hora partir de futbol entre C.F Tordera i Juventus de Lloret. Finalment a les 23:00h concert nit jove amb Seguirem, Buhos i Dj Sendo al Parc Prudenci Bertrana. El regidor de festes, Pau Megias assegura que la nova ubicació de la zona de barraques aporta una major seguretat.

Pau zona barraques

En paral·lel al canvi d’ubicació de les barraques de Festa Major, el departament de Joventut ha volgut donar un major impuls a la prevenció i conscienciació en l’oci nocturn perquè tothom gaudeixi d’una festa més cívica, respectuosa i segura.  Així com en anys anteriors la regidoria havia instal·lat punts  d’informació i assessorament en termes d’alcohol o drogues a la zona de barraques, aquest any es va més enllà i s’ha establert un Protocol complert de prevenció de riscos que compren aspectes com el consum responsable, la gestió de residus, la seguretat, o la prevenció a l’assetjament.